Slange /børstesett med start / stoppbryter på håndtaket
Slange med start / stoppbryter på håndtaket
Ledning for sentralstøvsugeropplegg
Rør for sentralstøvsuger - Antall lengder rør i på 1,15m for sentralstøvsuger
Rør for sentralstøvsuger - Frakttillegg Rør for sentralstøvsuger
Produktinformasjon:
Hovedmeny:

 


Generell informasjon:

Et sentralstøvsugeranlegg består i hovedsak av 3 deler: Sugesentralen, røropplegget og sugeslangen.

Sugesentralen er selve hjertet i anlegget. I sugesentralen samles støvet i en stor beholder, og finstøvet føres i et rør ut av huset gjennom en ventil.

Røropplegget fordeler sugepunktene rundt i huset slik at når du skal bruke sentral-støvsugeren plugger du bare sugeslangen inn i en sugekontakt, og anlegget er klart til bruk. Det brukes plastrør som limes sammen med forskjellige rørdeler. I en ny bolig monteres rørene skjult i vegger, tak eller gulv. I en eksisterende bolig skjules rørene ofte gjennom trappeoppganger, garderobeskap, kott og sjakter.

Sugeslangen er det du bruker når du skal støvsuge. Slangen finnes i forskjellige lengder. ca 9m er en svært vanlig lengde. Slangen kan fås med en praktisk bryter på selve slangehåndtaket til å skru av og på støvsugeren. På toppmodellene våre finnes det også bryter for regulering av motoreffekten.

Vedlikehold av sentralstøvsugeren er viktig for at den skal fungere best mulig. På våre modeller brukes engangspose på de minste maskinene, og et patentert vaskbart filter på standard og toppmodellene. Vi har også støvposer til Snorre og Puzer sentralstøvsugere.

Helsefordelen med sentralstøvsuger er mange. Når du støvsuger med en vanlig støvsuger hvirvles støvet opp av luftstrømmen fra støvsugeren, og finstøvet blåses rett ut i rommet igjen. Med en sentralstøvsuger blåses finstøvet ut av huset.

Selve monteringen av sentralstøvsuger-anlegget er en fin "gjør det selv" jobb. Vi har lang erfaring med montering. Tipsene for montering finner du hos oss!

 

Trykk på bildene nedenfor
for mer informasjon:

Sugesentralen


Vedlikehold

Rørpakken


Helsefordeler

Sugeslangen


Montering.