Slange /børstesett med start / stoppbryter på håndtaket
Slange med start / stoppbryter på håndtaket
Ledning for sentralstøvsugeropplegg
Rør for sentralstøvsuger - Antall lengder rør i på 1,15m for sentralstøvsuger
Rør for sentralstøvsuger - Frakttillegg Rør for sentralstøvsuger

Firmainformasjon

Børge Dahlstrøm (f.1970) har erfaring med sentralstøvsugere helt siden 1989. Han har hatt hovedansvar for sentralstøvsuger-salget i Bryne Rør AS som har vært drevet av hans far, Harald Dahlstrøm siden 1965.

Med bl.a. salg via internett, messer som Boligforum i Stavanger, Etne-marknaden etc. har han vært med å gjøre Bryne Rør til Norges største forhandler av sentralstøvsugere med nærmere 3000 solgte anlegg.

Høsten 2005 flyttet Børge Dahlstrøm til konas hjemsted i Lyngdal og der bor de nå sammen med sine 3 barn. Frem til 2014 jobbet han daglig hos Rørleggeren Lyngdal AS, og var i tillegg innehaver av Sentralstøvsugerbutikken. Fra 2014 er satsings-området helt og fullt Sentralstøvsugerbutikken.

Lang erfaring med salg og montering av sentralstøvsugere i tillegg til data som hobby er bakgrunnen for Sentralstøvsugerbutikken. Her vil du finne produktinformasjon, mange tips for bruk og montering, samt tilbehør til alle typer sentralstøvsugere. Har du noe du lurer på finner du kanskje svar på dette i "spørsmål og svar"-spalten. Finner du ikke svaret så send inn et spørsmål eller ring vår kundetelefon.

Kunnskap, trygghet og kvalitet er stikkord for sentralstøvsugerbutikken. Fabrikken i Canada ble etablert i 1960 og har produsert sentralstøvsugere siden 1965. Kvalitet og sugeeffekt er varemerket til Cyclo Vac. Det har gjort at vi i alle år har gitt en utvidet motorgaranti på 10 år, samt en "fornøyd kunde garanti" som gir deg mulighet til å returnere produktet etter å ha brukt dette i 10 dager. Sikker betaling med Visa eller Mastercard og levering hjem med Posten.

Vår importør er Inneklimateknikk AS på Ski som ble etablert i 1990. De har også drevet produksjon av den Norske sentralstøvsugeren Snorre frem til 1997. På kundelisten står både NrK, Stortinget, Gardermoen, Jordan, Ullevål Sykehus, Hewlett Packard og NetCom. Dette stadfester en trygg leverandør!

Vi håper at du finner den informasjon og de produkter du leter etter hos Sentralstøvsugerbutikken, og vi ønsker deg gjerne velkommen som kunde. Kontakt oss gjerne om det er noe du lurer på.

Sentralstøvsugerbutikken
Kundetelefon: 48 18 55 30
kundepost@sentralstovsuger.no

NB! Ny firma-adresse:
Dahlstrøms Netthandel
Gamle myrvei 8
4580 Lyngdal
Firmatelefon: 38 34 45 08
Bankgiro: 2801.14.28268
Bankforbindelse: Sparebanken Sør, Lyngdal