Slange /børstesett med start / stoppbryter på håndtaket
Slange med start / stoppbryter på håndtaket
Ledning for sentralstøvsugeropplegg
Rør for sentralstøvsuger - Antall lengder rør i på 1,15m for sentralstøvsuger
Rør for sentralstøvsuger - Frakttillegg Rør for sentralstøvsuger
7 grunner for å velge
Cyclo-Vac sentralstøvsuger

1. Ren luft! Et sentralstøvsugeranlegg frakter støv og skitt ut og bort fra huset. En sentralstøvsuger har ingen returluft som igjen virvler opp støv i rommet. Les hva Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) skriver om inneklima: Trykk her.

2. Kraftig sugeeffekt! Cyclo Vac sentralstøvsugere har som slagord: "Bring home the Power!" Vår minste modell ble testvinner på sugeeffekt i en stor test. (Les her) Patentert vaskbar filterløsning gir deg topp sugeeffekt år etter år.

3. Enkel regjøring! Plugg slangen inn i kontakten og sentralstøvsugeren er klar til bruk. Ingen tung støvsuger å sku, dra eller løfte opp og ned trapper. Cyclo Vac har teleskoprør i lett aluminium, samt start/ stopp bryter på slangehåndtaket som er med å gjøre støvsugingen mer lettvint.

4. Verdiøkning på boligen! Et sentralstøvsugeranlegg installeres ikke forgjeves selv om du en dag må selge boligen. Som andre faste installasjoner øker det boligens verdi, til og med mer enn selve installasjonen koster!

5. Mindre støy! Cyclo Vac sentralstøvsugere er svært bra støydempet både for støy innendørs og utendørs. I tillegg står normalt motoren i et eget rom. Det eneste som høres er suset fra munnstykket.

6. Fleksibel bruk! Bruk sentralstøvsugeren i bilen, garasjen, til å tømme peisen og lufte dyner. Cyclo Vac har et stort utvalg av tilbehør som teppebankere, hundebørster, feieluker m.m. gir deg et rengjøringsanlegg som gir stor bruksverdi!

7. Lang levetid! Cyclo Vac sentralstøvsugere er av høyeste kvalitet. Vi gir derfor en utvidet garanti på motoren på hele 10 år. Cyclo Vac i Canada har produsert sentral-støvsugere siden 1965, og er et trygt kjøp!


Trykk her for å gå tilbake til produktinformasjon